Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Som Ara Llibres es prepara per a la 36a edició de La Setmana del Llibre en Català

2422_cartell-botiga-210x320.jpg

Com cada any, arriba l’esperada cita pels amants de la lectura en català, que en aquesta nova edició serà del 7 al 16 de setembre a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Enguany, els lectors i lectores ens podran trobar a la caseta núm. 19, on podran triar i remenar, no només entre les nostres novetats, sinó també entre el fons editorial dels nostres segells Ara Llibres, Amsterdam, Ara Mini i Bernat Metge. Us hi esperem!

Un total de 10 dies entre llibres, històries per descobrir i activitats literàries! Per aquesta ocasió, des de Som Ara Llibres us hem preparat les següents propostes:

Direm nosaltres. Recital poètic
Diumenge 9 de setembre. A les 20 h

Roc Casagran recitarà alguns dels poemes del seu últim poemari, acompanyat de música.

- Un any després de la tardor catalana
Dimarts 11 de setembre. A les 13 h. Escenari 2

Conversarem amb el fotoperiodista Jordi Borràs i amb algunes de les escriptores i escriptors que han participat en el llibre Dies que duraran anys sobre què han significat els fets que vam viure a Catalunya la tardor passada i que recull el llibre.

- Signatura de La novel•la de Sant Jordi
Divendres 14 de setembre. A les 16 h. Caseta 19 (Som Ara Llibres)

Màrius Serra, l’autor i Oriol Comas, el personatge dedicaran exemplars de la novel•la amb la qual volem reivindicar #SantJordiTotLAny

El risc més gran, una novel•la sobre la llibertat
Diumenge 16 de setembre. A les 11.45 h. Escenari 1

L’autora d’El risc més gran, Laura Pinyol conversarà amb Natza Farré sobre la llibertat, els riscos, començar de zero i les teranyines familiars, entre altres temes.

- Sara i els silencis de Maria Escalas
Diumenge 16 de setembre. A les 12 h. Escenari 2

Presentem la segona novel•la de Maria Escalas que arriba després de l’èxit d’Abans que el teu record  torni cendra. Una novel•la on la música ho inunda tot.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: