Ara Llibres | Actualitat | Ara Llibres serà a la Mostra d'Entitats el dia 11 de setembre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Ara Llibres serà a la Mostra d'Entitats el dia 11 de setembre

1476_sin-titulo-1-jpg

Cada 11 de setembre Gent de la terra organitza La Mostra d’Entitats al Passeig de Lluís Companys davant de l’Arc de Triomf. La Mostra, que comença ben d’hora i acaba al capvespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives.

Alguns autors d'Ara Llibres s'han sumat a la iniciativa i podreu trobar-los participant dins aquesta Mostra de 12.00h a 14.00h al Passeig Lluís Companys. Els horaris en què els podreu trobar són els següents:

12.00h Presentació i signatura del llibre CARTA A UN INDECÍS, d’Eduard Voltas

Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s'adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor.

13.00h Presentació i signatura del llibre L’ENDEMÀ, d’Isona Passola

Quin país construirem l’endemà de la independència? Les paraules d’Isona Passola i les de gairebé 50 professionals destacats de tots els àmbits, catalans i internacionals, dibuixen amb entusiasme les possibilitats d’un somni comú: la independència. L’Endemà. Una pel·lícula i un llibre d’Isona Passola. Un somni de tots.

13.00h Signatura del llibre ELS SET PECATS CAPITALS DE LA JUSTÍCIA, de Santiago Vidal

Supèrbia, peresa, ira, gula, enveja, cobdícía, luxúria: la justícia ha pecat i un dels seus membres més il·lustres i amb millors dots comunicatius, el magistrat Santiago Vidal, ens explica quan i com. Amb casos reals, amb noms i cognoms, amb atreviment. Santiago Vidal fa una anàlisi valenta i entenedora de com treballa la justícia actual, de quines coses funcionen i quines han fracassat estrepitosament.


Aquesta és la tretzena edició d’una fira que aplega des de tallers infantils fins a presentacions de llibres passant per activitats relacionades amb les danses i músiques populars catalanes, entre moltes altres propostes. Per a més informació sobre les activitats podeu consultar la programació sencera a la pàgina oficial de Gent de la Terra.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: