Ara Llibres | Actualitat | 'Premis Gourmand' consideren 'Avui faràs pa' el millor llibre dins la categoria de 'Best Bread Cookbook'
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

'Premis Gourmand' consideren 'Avui faràs pa' el millor llibre dins la categoria de 'Best Bread Cookbook'

1627_avui-faras-pa.jpg

Després de El secret del vodka del periodista Vador Lladó, els prestigiosos 'Premis Gourmand' tornen a guardonar un llibre de casa nostra: Avui faràs pa del Bread Baker 2.0, en Jordi Morera. Ha estat seleccionat com el millor llibre dins la categoria de 'Best Bread Cookbook' del certamen World Cookbook Awards 2014, que celebrarà la gala de lliurament de premis el 9 de juny de 2015 a Yantai, la capital del vi de Xina, durant el 'Grapes by the Sea Festival'.

Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa.

Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.
A partir de receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats, coneixeràs els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns.

Més informació sobre el llibre:
http://www.arallibres.cat/ca/cataleg/1/687/avui-faras-pa
http://www.arallibres.cat/ca/cataleg/1/688/hoy-haras-pan

Més informació sobre els premis Gourmand:
www.cookbookfair.com

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: