Ara Llibres | Actualitat | Les cooperatives del grup Cultura 03 participem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Les cooperatives del grup Cultura 03 participem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

1761_cartell_def_fira_2015.jpg

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Durant aquesta edició, per primera vegada, comptarem amb un espai propi de Cultura 03 on trobareu, a més dels nostres llibres, informació sobre la resta de cooperatives del nostre grup cooperatiu: Sàpiens Publicacions, Bat a Bat, Contrapunt i Nova 2003.

L’entrada és lliure i és una bona oportunitat per descobrir la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Més informació

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: