Ara Llibres | Actualitat | Ara Llibres serà present a la Plaça del Llibre de València entre el 21 i el 23 de novembre
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Ara Llibres serà present a la Plaça del Llibre de València entre el 21 i el 23 de novembre

2016_4a-placa-del-llibre_img.jpg

La IV Plaça del Llibre se celebrarà del 20 al 23 d’octubre i canvia d’ubicació, celebrant-se per primera vegada a la Plaça de l’Ajuntament de València. Des de l’editorial Ara Llibres ens hem volgut a aquesta iniciativa i una selecció de llibres dels nostres segells Ara Llibres (No Ficció) i Amsterdam (Ficció) hi seran presents dins l’espai expositiu de la fira.

La Plaça del Llibre està organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i la Generalitat Valenciana a iniciativa de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), el Gremi de Llibrers de València, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, Diputació de València, universitats publiques valencianes i les editorials i llibreries participants.

Consulteu-ne aquí la programació.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: