Ara Llibres | Actualitat | Suspenem les presentacions durant els propers quinze dies
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Suspenem les presentacions durant els propers quinze dies

Les editorials Ara Llibres i Amsterdam ens acollim a les restriccions pel que fa a actes públics i a les recomanacions adreçades als treballadors i treballadores que ha comunicat el Govern de la Generalitat de Catalunya per a fer front a l'emergència sanitària que suposa el COVID-19.

Per aquest motiu, amb la mirada posada en preservar la salut dels membres de la cooperativa i del conjunt de la ciutadania, suspenem totes les presentacions de novetats que tenim programades durant els propers quinze dies a tots els punts del territori. En aquest enllaç, podeu veure quins són aquests actes. La nostra voluntat és tornar a programar aquestes presentacions de seguida que les recomanacions de la Conselleria de Salut indiquin que es pot reprendre l'activitat habitual.

De la mateixa manera, a partir del proper dilluns 16 de març, els treballadors i treballadores de la cooperativa faran la seva jornada laboral des de casa. Podeu posar-vos en contacte amb els vostres interlocutors habituals a través dels seus correus electrònics i telèfons d’empresa, o a través del correu electrònic infoarallibres@som.cat. Els telèfons fixes no estaran operatius fins que no tornem a treballar a les nostres oficines.

Per acabar, us agraïm la vostra comprensió. Procurarem mantenir l’agilitat i l’eficiència en el nostre dia a dia. I ens prenem la llibertat de fer una última recomanació: no deixeu de llegir perquè llegir ens fa més lliures! Aquí trobareu tot el nostre catàleg que, com ja sabeu, podeu adquirir tant en llibreries com en format digital.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: