Ara Llibres | Actualitat | Busquem tècnic/a de màrqueting i comunicació per ARA LLIBRES i AMSTERDAM
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació

Busquem tècnic/a de màrqueting i comunicació per ARA LLIBRES i AMSTERDAM

2705_banner-web_nova-incorporaciO_1.jpg

Des de les editorials Ara Llibres i Amsterdam hem iniciat un camí de creixement que ens porta ara a assumir un nou repte: volem que cada vegada hi hagi més llibres nostres que siguin més importants. Per això, busquem una persona que reforci l’equip de màrqueting i de comunicació d’Ara Llibres i d'Amsterdam.

El 2019 ha estat un any importa per a nosaltres. Hem aconseguit que Ara Llibres sigui l’editorial líder de no ficció en català, consolidant una estratègia iniciada a principis del 2017: publicar un 35% menys de títols per a poder-los treballar millor i fer créixer la facturació. I aquest camí ens ha portat també a consolidar gran veus literàries del catàleg d’Amsterdam i fer que aquestes arribin cada vegada a més lectors i lectores.

Ara iniciem una nova etapa, que ha començat recentment amb la incorporació a l'equip de la periodista Laura Rosel com a directora d’Ara Llibres i que continuarà al gener amb la incorporació d’una nova editora que ens ajudarà a tenir més i millor cura dels continguts. Aquest reforç de l’equip editorial es reflectirà també a l’àrea de màrqueting i comunicació: obrim un procés de selecció per buscar una persona que comparteixi la nostra il·lusió pel món del llibre i que ens ajudi a fer front als reptes de futur que ens planteja un mercat canviant, principalment a través de les noves tecnologies i les plataformes de consum de continguts a nivell digital.

Si tens ganes de formar part del nostre equip i consideres que el teu perfil pot encaixar per donar suport a l’àrea de comunicació i màrqueting d’Ara Llibres i Amsterdam, fes-nos arribar la teva proposta! 

Podeu consultar aquí el perfil professional que ha de complir la persona que busquem. Si hi esteu interessats/es, envieu el currículum, una carta de motivació i tot aquell material que podria ser útil pel procés de selecció (vídeos, projectes, idees) abans del 31 de gener de 2020 per correu electrònic a infoarallibres@som.cat, amb l’assumpte “Plaça tècnic/a màrqueting i comunicació”.


 

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: