Ara Llibres | Catàleg | La vida pública
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La vida pública
Autoria:

Enric Gomà

Data de publicació:

01/06/2007

ISBN:

9788496767201

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

La vida pública

Enric Gomà

La vida pública és un recull de frases i converses com:
Sentit en un taxi al carrer Clarís de Barcelona. El taxista parla amb el client i reflexiona sobre les limitacions del seu ofici: –En una botiga de roba, a vostè el poden engrescar perquè gasti més, però jo no el puc animar perquè ens en anem tots dos fins a Castelldefels.

Un cartell vist a l’avinguda de Sarrià de Barcelona, quasi davant de la Filmoteca. En una botiga de queviures que fins ara feien pollastres a l’ast, un cartell que comunica que es venen la màquina rostidora dels pollastres: «Nunca mais farem pollastres a l’ast. Màquina en venda.»

Al carrer Calàbria de Barcelona, dues noies que van caminant: Noia 1: Tú te has liado con Rafa... Noia 2: Qué dices... Sólo le he hecho una mamada.

Sentit al carrer Madrazo, a Sant Gervasi de Cassoles, una nena d’uns set anys que comenta en veure una cabina telefònica: –Mama, mira, feia molt de temps que no en veia una... Mama, com es diu això?

Enric Gomà

Enric Gomà (Barcelona, 1963) coordina el cercle electrònic Al carrer. És guionista de televisió de sèries de ficció (Temps de silenciLa Via Augusta, a TV3) i creador del programa Caçadors de paraules, juntament amb Piti Español i el departament de Nous Formats de TV3. És col·laborador dels magazins de La tarda de BTV i El món a RAC 1, autor d'Ubert tot l'any (Ara Llibres, 2004) i editor d'Al carrer. Els millors comentaris de la gent del carrer (Ara Llibres, 2003).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: