Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Farishta
Autoria:

Marc Pastor

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

13/02/2017

ISBN:

978841674319

Format:

23,3 x 14,8 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

466

Tags: Amor, Viatges , Intriga

Farishta

Marc Pastor

Amb un punt de partida apassionant, girs argumentals imprevisibles i una imaginació pròpia dels mestres del thriller fantàstic, la nova novel·la de Marc Pastor conjuga intriga i aventura per atrapar el lector i mantenir-lo aferrat sense treva a les seves pàgines.

Acaba d’acomplir els divuit anys i la Farishta, desinhibida i valenta, ja ha trobat la feina de la seva vida. Som al 1993, i la companyia russa Iefremov-Strugatski l’ha contractada per atendre les famílies riques que viuen en un complex d’illes privat a la Polinèsia francesa, on se’ls ha garantit que podran educar els fills sense cap risc. En aquell aparent paradís coneixerà ben aviat l’amor. Però també, a poc a poc, es veurà atrapada en un seguit d’esdeveniments inquietants que posaran en dubte la veritable naturalesa de la seva feina i el fosc negoci dels poderosos que l’han contractada. Quina és la missió inconfessable d’aquelles famílies? Per què estan aïllades del món? De debò ho han sacrificat tot pels seus fills? En un clima de tensió creixent, amb la certesa de no poder confiar en ningú i amb el temor de tenir la vida en joc, a la Farishta només li queda una pregunta per respondre: és massa tard per escapar?

#Farishta1993
Descobreix-ne més al web del llibre

«El preu del paradís és el silenci. Si la companyia manté un secretisme blindat pel que fa a les seves accions, no pot ser tan fàcil renunciar-hi i tornar al món real. Deuen assegurar-se d’alguna manera que no revelaràs res. Que no tornaràs a parlar.»

Què n'han dit?

«Marc Pastor és el David Lynch de la literatura catalana. Les seves novel·les ens atrapen des de la primera pàgina.» Vicenç Pagès (El Periódico)

«Un altre èxit de Marc Pastor. Un dels grans» Raül Maigí (Les rades grises)

«Està a l’alçada dels millors best-sellers estrangers de misteri I d’aventures» Òscar Broc (Els experts, ICAT FM)

«Marc Pastor ha revitalitzat la novel·la d’aventures en català. […] Per sort, la literatura en català té molts exemples d’escriptors sense complexos, alliberats de cotilles, que s’aventuren per terrenys poc explorats i somien amb tirades generoses i un públic internacional, convençuts del seu talent i els seus recursos per donar a llum a obres que poden ser supervendes. Marc Pastor n’és un dels heralds.» Domingo Marchena (La Vanguardia)

«Marc Pastor hi torna, en plena forma, amb una novel·la d'aventures, amb misteri, amb una passió lectora irrefrenable i un esclat de pàgines, girs, troballes i descobertes que creen addicció.» Esteve Plantada (Nació digital)Marc Pastor

(Barcelona, 1977) és criminòleg i un explorador culturalment dispers. Va combatre els nazis a Montecristo i va traçar el perfil criminal de la Vampira de Barcelona a La mala dona (Ara Mini, 2017), distingida amb el premi de novel·la negra Crims de Tinta. Amb L’any de la plaga va alertar sobre una imminent invasió d’ultracossos i amb Bioko (Amsterdam, 2013) ens va descobrir una manera de viatjar en el temps. Ha publicat relats en diverses antologies, i, tot i que es poden llegir per separat, les seves ficcions es complementen i conformen un univers propi i únic. La seva obra ha estat traduïda a una dotzena d’idiomes, entre els quals hi ha l’anglès, l’alemany, el coreà, el turc, el txec o l’hongarès. Actualment treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra.

@DoctorMoriarty

Foto: ©Ariadna Arnes 

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: