Ara Llibres | Catàleg | Un hort per ser feliç (ed. enriquida)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un hort per ser feliç (ed. enriquida)
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

13/02/2017

Edició:

Edició enriquida

ISBN:

9788416915231

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

216

Tags: Coneixement , Pràctic , Cuina

Un hort per ser feliç (ed. enriquida)

Marc Casabosch

Vols convertir casa teva en un autèntic jardí comestible? Tant és l’espai que tinguis i on visquis! Enciams als balcons, tomàquets als terrats, carabasses al jardí i maduixots al pati del darrere. Horts urbans, horts familiars i horts a les escoles. 

En aquesta edició ampliada hi trobaràs un calendari de l'hort mes a mes, calendaris de sembra i de plantació per zones, perquè no és el mateix fer un hort en un clima com el de Barcelona que fer-lo als Pirineus, i una guia pràctica d’adreces i de recursos útils perquè trobis tot allò que necessites. Els millors tomàquets del món, els que cultivaràs amb les teves mans, t’estan esperant!

Marc Casabosch

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.


Instagram: Casabosch

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: