Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Maria del Mar Bonet, intensament
Autoria:

Jordi Bianciotto, Maria del Mar Bonet

Gènere:

Autobiogafia, Memòries d'infància, Veus del país

Data de publicació:

20/03/2017

ISBN:

978841691505

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

339

Tags: memòries, Música , Testimonis

Maria del Mar Bonet, intensament

Jordi Bianciotto, Maria del Mar Bonet

Ara que celebrem els 50 anys de Maria del Mar Bonet dalt dels escenaris, ara que l’artista mallorquina brilla més que mai com a referent cultural universal del nostre país, Jordi Bianciotto l’acompanya en un emocionant recorregut al llarg de la seva vida i la seva carrera. Un relat escrit amb la col·laboració i la implicació de la cantant, fruit de moltes hores de conversa i concebut sense nostàlgia, amb la mirada alçada al futur, amb tot el coratge i la sensibilitat de qui ha guiat els somnis de diverses generacions amb la seva veu.

Recorrerem en primera persona els seus inicis a Palma i l’arribada a Barcelona, el pas per Els Setze Jutges i la integració en la Nova Cançó. Viatjarem a l’origen de cançons d’abast popular com ara «Què volen aquesta gent», «Mercè» i «L’àguila negra», i seguirem amb detall la seva  revolució com a artista inquieta, sempre disposada al repte i l’aventura, que l’ha portada a treballar amb músics d’arreu de la Mediterrània i d’altres mars i oceans. Des de Mallorca al món. Amb elegància i discreció; amb la seguretat de qui ha triat sempre el seu camí a través de la llengua, la música, el paisatge i l’emoció; de l’artesania i de l’art: Maria del Mar Bonet, intensament.

Jordi Bianciotto

(Barcelona, 1964)és periodista especialitzat en música i cobreix l’actualitat de la cançó d’autor des de fa més de dues dècades, al llarg de les quals ha seguit Maria del Mar Bonet de prop tant als escenaris com a través d’entrevistes i trobades. Autor de 501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir (Ara Llibres, 2014) i coautor d’El fenomen Springsteen. Parlen els fans catalans (Ara Llibres, 2008), escrit amb Mar Cortès i Josep Antoni Vilar, és crític musical d’El Periódico de Catalunya i escriu també a Rockdelux, Enderrock i Nació Digital.

@JordiBianciotto

Vegeu tots els seus llibres >

Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet és la veu actual més internacional de la cançó en català. Iniciada en el col·lectiu de cantautors Els Setze Jutges, ha publicat una trentena de discos vinculats al món de la cançó d’autor i les músiques d’arrel, treballs amb els quals ha cultivat tant el bagatge tradicional dels Països Catalans com el diàleg amb l’imaginari sonor de llocs com ara Tunísia, Grècia, Turquia, Síria i el Brasil. Mallorquina i catalana universal, aquest any commemora cinc dècades de trajectòria amb la programació 50 Anys d’escenaris, que inclou un nou disc, una ambiciosa gira de concerts i aquest llibre.

@mmarbonet

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: