Ara Llibres | Catàleg | Me'n vaig
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Me'n vaig
Autoria:

Pepe Rubianes

ISBN:

9788496767034

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

112

Me'n vaig

Pepe Rubianes

Aquest és un llibre impressionant i molt possiblement irrepetible: un llarg monòleg en el qual Pepe Rubianes explica, per primera vegada i en exclusiva, tots els detalls de la persecució a la qual ha estat sotmès en els últims temps, després dels coneguts improperis que va llançar contra la unitat d'Espanya, i en el qual també confessa aspectes fins ara desconeguts de la seva carrera, de la seva vida, i del seu lligam irrenunciable amb Àfrica.

Me'n vaig és un text auster però també enèrgic, una autèntica revolta contra els fanàtics d 'extrema dreta, una reflexió extremament lúcida sobre la relació entre Catalunya i Espanya, i un assaig contra les estupideses del sistema i del món en què ens ha tocat a viure. Aquest llibre, pensat i dit des d'Etiòpia, reflecteix la personalitat valenta, rebel i alhora tendra de Pepe Rubianes, i la seva capacitat de fer de qualsevol idea, de qualsevol anècdota, una excusa per posar en dubte els valors que sostenen la nostra societat.

Pepe Rubianes

Pepe Rubianes (Villagarcía de Arousa, 1947 - Barcelona, 2009) era fill de mariners, i durant tota la seva infància va sentir meravelloses històries del mar que el van aficionar a viatjar. Va debutar com a actor de teatre el 1970. El seu talent pels monòlegs e va gorjar amb obres com Pay-Pay, Sin palabras o Ssscum, tot i que el seu monòleg més conegut va ser Rubianes: 15 años, després anomenat Rubianes solamente, que bva representar durant més de deu anys. Posteriorment va estrenar Lorca eran todos i La sonrisa etíope. Malgrat la seva afició per l'escriptura, l'únic llibre que va publicar abans de Poemas africanos va ser Me voy (Now Books, 2007).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: