Ara Llibres | Catàleg | La Ràbia - Edició 10è aniversari
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La Ràbia - Edició 10è aniversari
Autoria:

Lolita Bosch

Gènere:

Ficció, Memòries d'infància

Data de publicació:

19/06/2017

Edició:

Especial 10 anys

ISBN:

9788416743346

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: crítica, Testimonis

La Ràbia - Edició 10è aniversari

Lolita Bosch

Una obra honesta, íntima i valenta que emociona, informa i denuncia l’assetjament escolar. Un llibre de servei públic per a totes les edats. Premi Roc Boronat 2016.

Valenta, honesta i brutalment personal, la nova novel·la de Lolita Bosch rememora el bullying patit per l’autora en l’adolescència. El premi Roc Boronat 2016 és una narració emocionant i imprescindible, una denúncia d’una realitat execrable i massa sovint silenciada. Avui la Lolita és una escriptora i periodista reconeguda; és mare, treballa per la pau i li agrada viure la vida. I per fi ha trobat la força per escriure sobre la seva adolescència, quan dels catorze als disset anys, com tants altres adolescents, va ser víctima de bullying.

Han passat 10 anys i més de 150 títols des que l’any 2007 naixia el segell de ficció en català Amsterdam. Per aquest motiu, volem celebrar aquesta fita amb una selecció de 10 llibres que han marcat aquests 10 anys, entre els quals es troba aquest títol.

____

Ets professora o professor i vols treballar amb aquest llibre a l'aula? Descarrega't la Guia de Lectura. I si vols rebre també el solucionari, escriu-nos un correu a info@arallibres.cat.

«Un llibre que emociona sense renunciar a informar i a fer-nos saber.» David Cirici, Diari Ara

Lolita Bosch

Va néixer a Barcelona l’any 1970, però ha viscut a Albons (Baix Empordà), els Estats Units, Índia i Mèxic, país que des de fa més de vint anys considera casa seva. És novel·lista i activista per la pau. Però també fa literatura infantil i juvenil, assaig i edita antologies. Dues novel·les seves s’han dut al cinema. I, en total, ha escrit més de 70 llibres que han estat traduïts a diferents idiomes. Ha rebut prestigiosos premis, tant de literatura com de periodisme. Investiga constantment i des de tots els angles possibles els vincles entre la literatura, la violència i la pau.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: