Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El desgel
Autoria:

Lize Spit

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

12/09/2017

ISBN:

9788416743537

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

491

Tags: Saga familiar , Intriga , Internacional

El desgel

Lize Spit

Sense cap concessió al sentimentalisme i amb un domini abassegador de la narració i el suspens, Lize Spit ha cridat l’atenció de la crítica internacional amb una novel·la pertorbadora i magnètica que va deixar en estat de xoc el seu país d’origen, Bèlgica. Ara, per fi, arriba a les nostres llibreries.

L’Eva, en Pim i en Laurens, els únics nois de Bovenmeer nascuts l’any 1988, passen el seu catorzè estiu sumits en l’estranyesa i l’avorriment. Els seus cossos canvien, la seva mirada fa temps que també. És l’estiu del joc dels instints, d’obrir els ulls al món i haver-los de tancar amb la sang glaçada. L’estiu en què la complicitat adquireix els matisos d’un malson i la fidelitat a una amistat pot donar pas a la traïció i fins i tot al crim. Per això, quan anys més tard, l’Eva agafa el cotxe i torna al poble, porta el maleter carregat de gel i la revenja en la mirada: ara és ella, qui té un pla.
A les portes de la pubertat, l’estiu de la innocència es confon amb l’hivern de l’amoralitat. Un debut rotund i despietat, narrat amb pols ferm i mà dura.

«Setmana rere setmana, els camions que hi passaven rabent pel costat li insuflaven vida. La pluja va arrossegar les calcetes uns quants metres pendent avall. Es van embrutar i descolorir, com un animal atropellat.
Hauria pogut baixar de la bicicleta per recollir-les, però mentre continués negant que eren meves, era com si l’estiu anterior no hagués passat mai.»

Lize Spit

(Viersel, Bèlgica, 1988) viu a Brussel·les. Escriu guions, prosa i poesia, també escriu un editorial setmanal al diari més important de Brussel·les. Les seves històries s’han publicat en moltes revistes literàries. Spit és professora d’escriptura de guions a Wisper i professora convidada a l’escola d’art LUCA, a Brussel·les.
Amb El desgel, traduïda a més d’una desena de llengües, Lize Spit s’ha convertit en la nova veu del panorama literari europeu: elogiada pel seu  talent, originalitat i personalíssim estil i comparada amb autors del renom d’Ian McEwan o Agota Kristof. Actualment treballa en la seva segona novel·la.

@Lizespit

Fotografia de l’autora: ©Keke Keukelaar

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: