Ara Llibres | Catàleg | Caçadors de paraules
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Caçadors de paraules
Autoria:

Roger de Gràcia

Data de publicació:

01/03/2007

ISBN:

9788496201989

Format:

17,5 x 24

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Caçadors de paraules

Roger de Gràcia

Caçadros de paraules és un llibre divertit, apassionat i xafarder que ens descobreix, entre moltes altres coses, tots els secrets del programa de TV3. En cada capítol, el reporter Roger de Gràcia viatja a la recerca de paraules noves, d’accents diferents, dialectes insospitats i maneres infreqüents, com més curioses millor, d’anomenar tot el que ens envolta. Caçadors de paraules passa allà on hi hagi algú que estigui viu i parli català, sigui un pastor de l’Alguer, una reina del porno vallesana, un mosso d’esquadra de Tortosa o un hacker del Baix Llobregat. I és que el llibre de Caçadors de paraules és un viatge entusiasta i encuriosit a la recerca de les sorpreses que amaga el català.

>> Més informació de l'autor al seu bloc.

Roger de Gràcia

(Barcelona, 1975) és periodista, i ha treballat de guionista i presentador en diferents mitjans, com Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona, RAC 1 i TV3. Ha tingut altres feines, com ara agent de salut a la Secretaria General de Joventut i, fins i tot, repartidor de catifes en una tintoreria de barri. Caçadors de paraules (2007) i Maleïts amics (2008) són les seves publicacions anteriors a Ara Llibres.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: