Ara Llibres | Catàleg | Ciència a un euro
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ciència a un euro
Autoria:

Dani Jiménez Albiac

Data de publicació:

01/03/2007

ISBN:

9788496767010

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

224

Ciència a un euro

Dani Jiménez Albiac

Com és possible que un càntir es refredi a ple sol? Per què badallem? Per què plorem quan tallem ceba? Per què sentim el mar dins d’una caragola? O què va ser primer l’ou o la gallina? I moltes més preguntes de la mà de Dani Jiménez que, des del programa El club de TV3 i El suplement de Catalunya Ràdio, ens ha estat fent les millors demostracions científiques.

Al llibre Ciència a un euro, trobareu un munt de preguntes inèdites amb les seves respostes i els experiments científics més curiosos per aprendre i satisfer les curiositats del món que ens envolta.

Dani Jiménez Albiac

Dani Jiménez (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col·laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: Ciència a un euro i Ciència a dos euros. Actualment condueix el programa científic infantil Dinàmiks.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: