Ara Llibres | Catàleg | Per què parir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Per què parir
Autoria:

Anna Grau

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

01/02/2007

ISBN:

9788496201972

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

132

Tags: Coneixement

Per què parir

Anna Grau

Atenció, avís: el llibre que teniu a les mans no és un títol més sobre la maternitat. A Per què parir, i des de la seva experiència com a mare, la periodista Anna Grau reflexiona sobre els pros i els contres de l’elecció més difícil i agosarada que pot prendre una dona avui dia: ser mare.

Val la pena això que fem? Tenim prou estudiat què hi guanyem tu i jo, les persones i les dones? Abdicar de parir ens alliberaria d’una vegada per viure en un món més paritari? Totes les respostes les trobareu a Per què parir, un llibre imprescindible per a totes les dones del món.

Anna Grau

Anna Grau (1967, Girona) va créixer a Barcelona, Granada, Mataró i Sabadell, es va reproduir a Madrid i actualment viu a Nova York. Com a periodista, ha cobert durant catorze anys l'actualitat política catalana i espanyola per al diari Avui, i també com a comentarista a TVC, Telecinco, Catalunya Ràdio, RAC1, Ràdio4 i COM Ràdio. Actualment exerceix el periodisme des de la capital nordamericana. Com a escriptora, ha publicat les novel·les El dia que va morir el president, Dones contra dones i Endarrere aquesta gent.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: