Ara Llibres | Catàleg | L'autoajuda al descobert
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'autoajuda al descobert
Autoria:

Francesc Miralles

ISBN:

9788496201903

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

148

L'autoajuda al descobert

Francesc Miralles

El llibre que tens a les mans et descobrirà què i qui hi ha en realitat darrere els llibres d’autoajuda. Com es fabrica un best-seller i com es fan refregits de llibres que han estat èxits de venda; qui són els gurús de l’autoajuda; quina és la psicologia dels lectors i lectores addictes a aquesta mena d’obres; en definitiva totes les veritats i mentides d’aquest gènere que se suposa vol fer feliços aquells qui el llegeixen.

Com ens diu el mateix autor, L’autoajuda al descobert explica als lectors tots els secrets dels manuals de felicitat per tal que puguin aprofitar-ne els avantatges i evitar així, el risc d’autoengany.

Francesc Miralles

És periodista de psicologia i espiritualitat. La seva novel·la Amor en minúscula s’ha traduït a 23 llengües. Actualment treballa en la divulgació de la filosofia Ikigai per a la vida quotidiana a través de xerrades i tallers pràctics. Ha publicat a Ara Llibres Barcelona romàntica (2004), Catalunya romàntica (2006), Jet lag (2006), El laberint de la felicitat (2007), L’autoajuda al descobert (2006) i Un cor ple d’estrelles (2006). També ha publicat a Amsterdam les novel·les El millor lloc del món és aquí mateix (2008), Tant de bo fossis aquí (2009) i Wabi-sabi (2014).

www.francescmiralles.com
@frmiralles

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: