Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'autoajuda al descobert
Autoria:

Francesc Miralles

ISBN:

9788496201903

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

148

L'autoajuda al descobert

Francesc Miralles

El llibre que tens a les mans et descobrirà què i qui hi ha en realitat darrere els llibres d’autoajuda. Com es fabrica un best-seller i com es fan refregits de llibres que han estat èxits de venda; qui són els gurús de l’autoajuda; quina és la psicologia dels lectors i lectores addictes a aquesta mena d’obres; en definitiva totes les veritats i mentides d’aquest gènere que se suposa vol fer feliços aquells qui el llegeixen.

Com ens diu el mateix autor, L’autoajuda al descobert explica als lectors tots els secrets dels manuals de felicitat per tal que puguin aprofitar-ne els avantatges i evitar així, el risc d’autoengany.

Francesc Miralles

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, músic i periodista especialitzat en psicologia. És autor d'El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam, 2008), Tant de bo fossis aquí (Amsterdam, 2009), amor en minúscula (Amsterdam, 2010) i coautor d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres, 2007), entre molts altres títols.
És especialista en psicologia i espiritualitat, a banda d’autor de les novel·les Amor en minúscula i Tant de bo fossis aquí, entre molts altres llibres. Escriu articles a les revistes Integral i a El País Semanal, i treballa com a guionista de ràdio i televisió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: