Ara Llibres | Catàleg | Coses meves
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Coses meves
Autoria:

Albert Om

Data de publicació:

01/11/2006

ISBN:

9788496201934

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

208

Coses meves

Albert Om

Teniu a les mans el llibre més personal d’Albert Om. Un llibre per entendre unes quantes coses del país i la societat on vivim. Un llibre valent, incòmode i divertit. Un llibre que diu tot allò que no es diu mai dels nostres polítics, de la relació entre Catalunya i Espanya, del Barça, de La Caixa, dels progres, del caos als aeroports, de l’amor, de la mort i de tot allò que afecta la nostra vida. Escrit amb un estil directe i tendre al mateix temps, Coses meves és un testimoni de tot el que ens ha passat en aquests últims temps, un petit manual per sobreviure amb un somriure a la boca a les petites misèries que ens envolten.

Albert Om

Albert Om (Taradell, 1966). És periodista i ha escrit El nom del porc (Premi Pere Quart d'humor i sàtira 1997), Els veïns de dalt (2000) i El dia que plegui Jordi Pujol (2003). Ha estat director del diari El 9 Nou de Sabadell, i del programa matinal L'hora del pati de RAC-1. Va dirigir i presentar El Club a TV3, el programa líder de les tardes a Catalunya del 2004 al 2009. Des del 2010 dirigeix El convidat, en el qual ell és el convidat de personatges famosos, que va ser guardonat amb un Premi Ondas l'any 2011.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: