Ara Llibres | Catàleg | L'estilita
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'estilita
Autoria:

Uri Costak

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

11/02/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743834

Format:

135 x 175 mm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

152

L'estilita

Uri Costak

Un bell al·legat sobre la llibertat, la convivència i la fascinació per les vides dels altres.

Quan un llamp fa esclatar l’estàtua eqüestre del comte Italo Rodari, l’estupefacció i el temor s’apoderen del petit ¡ poble francès de Gyors de la Montagne. Sense la seva principal atracció, els turistes s’esvaeixen. I aleshores ocorre un fet insòlit: un rodamon desconegut s’enfila a la columna amb l’objectiu de quedar-s’hi tot el temps que l’hi permetin. L’alcalde Laville i el seu conseller Serge hauran de decidir què fer-ne, de l’estilita i de la seva sorprenent petició. El món els mira.

L’estilita ens mostra el viatge interior d’un home que, compromès amb la seva cerca íntima de coneixement, prendrà els camins més inesperats. Un oasi de lectura en temps frenètics.

Amb el suport del Departament de Cultura.

En un món on tot anava ràpid... un home va decidir parar.

Què n'han dit?

«Una bonica alegoria sobre el present, en l'estela de Rodari i Calvino» J. Ernesto Ayala-Dip

«Un compendi d’història i filosofia, sempre sota l’aparença d’un conte inofensiu.» Magí Camps (La Vanguardia)

«Llegida L’estilita a la cala secreta, a ple sol, per tornar a pensar la llibertat del món.»
«Per tornar a pensar la llibertat del món. Fascinant, molt bona.» Vicenç Altaïó (poeta, crític, comissari cultural)

«M'ha semblat un llibre preciós, amb grans metàfores, molts ben escrit, un llibre que m'he llegit somrient. El recomano.» Iñigo Espinosa (Especialistas Secundarios de La Ser)

«He parat, he pujat a una columna digital i he llegit L'Estilita d'una tacada.»
«Fresc, reflexiu, irònic, crític, pop... M’ho he passat molt bé llegint-lo.» JM Ganyet (expert en noves tecnologies i comentarista a RAC1, La Vanguardia...)

«Recomano L’estilita per com l’autor ha aconseguit omplir de vida la base d’una columna llisa.» Mari Pau Huguet

«Una faula moderna i íntima sobre el fet de fer pausa, para i observar el món, les gents i el paisatge.» Martí Gironell (escriptor)

«Convivència, compromís i llibertat. Una història fascinant que ens fa replantejar els nostres principis.»
«Aprendiendo sobre la convivència, el compromiso y la verdadera libertad. Historias de otras persones que nos fascinan y nos hacen replantear principios.» Judit Mascó (model i presentadora)

«Una faula amb fons filosòfic, una ficció d’idees.» Anna Punsoda (escriptora)

«Original, provocatiu, reflexiu, inspirador... Llarga vida a L’Estilita de Gyors de la Montagne.» Martí Gironell (escriptor i columnista a l’Illa dels Llibres i El Mundo Tendencias)

«Una magnètica òpera prima.» Ignasi Moreta (director de Fragmenta Editorial i comissari de l’Any Panikkar)

«És un llibret deliciós, càndid i lúcid alhora. M’ho he passat molt bé llegint-lo.» Patricia Soley-Beltran (sociòloga, Premio Anagrama de Ensayo)

«M’ha agradat molt, i especialment, la reconnexió amb la natura que proposa.» Eloy Fernández Porta (pensador i Premi Anagrama d’Ensayo)

«Es llegeix d’una sentada. Una perla.» Izaskun Arretxe (directora Àrea de Literatura i pensament Institut Ramon Llull)

«Un tros d’història pels amants del menys és més.» Albert Balanzà (director de l’Independent de Gràcia)

«J’adore!!! Un gran cant poètic filosòfic ple de llibertat.» Dolors Valls (columnista a directe.cat i la República.cat)

«M’ha transportat a situacions reals viscudes, a la reflexió sobre decisions que s’han de prendre... Val la pena en un món que va tan ràpid, parar-se i llegir l’Estilita.» Isaac Peraire (alcalde de Prats de Lluçanès i vice-secretari d’ERC)

«Una troballa. Enganxat des de les primeres línies. L’Uri ha vingut per quedar-se.» Carles Ribes (regidor de Cultura Ajuntament de Girona)

«Una preciosa historia difícil de definir. Una prosa delicada y todo sencillez.» Imma Aguilar (experta en Comunicación, Jefa Gabinete del Ministerio de Ciencia e Innovación Gobierno de España)

«Les diría que leyeran este libro. Si son o quieren ser alcaldes sobretodo.» Rocio Martínez Sempere (Directora de la Fundación Felipe González)

«Des de que vaig llegir l’Estilita no deixo de pensar en la idea disruptiva que recorre tot el llibre. Us el recomano.» Pere Almeda (director del Centre d’Estudis Contemporanis Generalitat de Catalunya)
Uri Costak

Uri Costak (Barcelona, 1973) és llicenciat en periodisme i ha estat reporter de premsa i guionista de ràdio, a més de publicista, consultor i, ara, professor d’universitat. L’estilita és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: