Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'estilita
Autoria:

Uri Costak

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

11/02/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743834

Format:

135 x 175 mm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

152

L'estilita

Uri Costak

Un bell al·legat sobre la llibertat, la convivència i la fascinació per les vides dels altres.

Quan un llamp fa esclatar l’estàtua eqüestre del comte Italo Rodari, l’estupefacció i el temor s’apoderen del petit ¡ poble francès de Gyors de la Montagne. Sense la seva principal atracció, els turistes s’esvaeixen. I aleshores ocorre un fet insòlit: un rodamon desconegut s’enfila a la columna amb l’objectiu de quedar-s’hi tot el temps que l’hi permetin. L’alcalde Laville i el seu conseller Serge hauran de decidir què fer-ne, de l’estilita i de la seva sorprenent petició. El món els mira.

L’estilita ens mostra el viatge interior d’un home que, compromès amb la seva cerca íntima de coneixement, prendrà els camins més inesperats. Un oasi de lectura en temps frenètics.

En un món on tot anava ràpid... un home va decidir parar.

Uri Costak

Uri Costak (Barcelona, 1973) és llicenciat en periodisme i ha estat reporter de premsa i guionista de ràdio, a més de publicista, consultor i, ara, professor d’universitat. L’estilita és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: