Ara Llibres | Catàleg | Per què hi ha paella al menú dels dijous?
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Per què hi ha paella al menú dels dijous?
Autoria:

Roger Costa Solé

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

31/05/2006

ISBN:

9788496201750

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

112

Tags: Coneixement

Per què hi ha paella al menú dels dijous?

Roger Costa Solé

Per què es diu que els reis tenen la sang blava? Per què la major part de les societats del món són masclistes? Per què diem Jesús quan esternudem? D’on prové la dita estar a la lluna de València? Per què s’enterra la sardina quan s’acaba el Carnestoltes? Hi ha cap prohibició o tabú universal? D’on ve el costum de portar flors als difunts? Des de quan hi ha vidres a les finestres? Què vol dir acabar com el rosari de l’Aurora?

Satisfés la teva curiositat amb Per què hi ha paella al menú dels dijous? Un recull de preguntes i respostes sorprenents de la secció «La pregunta de...» de la prestigiosa revista d’història Sàpiens.

Roger Costa Solé

Roger Costa Solé (Tàrrega, 1972) és llicenciat en geografia i història, i especialista en antropologia social i cultural. Ha estat professor d'educació secundària i actualment treballa a l'àrea de recerca del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Des del primer número de la revista Sàpiens, contesta totes les preguntes curioses dels lectors a la secció "La pregunta de..."

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: