Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Jet lag
Autoria:

Francesc Miralles

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

31/05/2006

ISBN:

9788496201781

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Viatges

Jet lag

Francesc Miralles

Cada cop que ens enlairem desitgem que l’avió estigui en perfectes condicions, que el vol transcorri sense turbulències, que els empleats ens tractin amb amabilitat i sobretot, que entre els passatgers no s’amagui cap desequilibrat. I la gran majoria de les vegades aquests desigs s’acompleixen, però... què passa quan no és així?

Jet lag és el millor recull d’aventures, anècdotes i ensurts que han tingut lloc dins i fora del nostre país, tant dins dels avions com als aeroports.

Benvinguts a bord!

Francesc Miralles

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, músic i periodista especialitzat en psicologia. És autor d'El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam, 2008), Tant de bo fossis aquí (Amsterdam, 2009), amor en minúscula (Amsterdam, 2010) i coautor d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres, 2007), entre molts altres títols.
És especialista en psicologia i espiritualitat, a banda d’autor de les novel·les Amor en minúscula i Tant de bo fossis aquí, entre molts altres llibres. Escriu articles a les revistes Integral i a El País Semanal, i treballa com a guionista de ràdio i televisió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: