Ara Llibres | Catàleg | Menja bé, viu millor
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Menja bé, viu millor
Autoria:

Montse Folch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

31/05/2006

ISBN:

9788496201729

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Tags: Cuina

Menja bé, viu millor

Montse Folch

Menja bé, viu millor és el llibre ideal per a totes aquelles persones preocupades per la seva salut i el seu aspecte físic. És aconsellable menjar fruita per postres? Podem menjar dos aliments proteics en un mateix àpat? Quina diferència hi ha entre aliments ecològics i aliments biològics? Com puc prevenir l’obesitat i mantenir el pes adequat? Els consells de la Dra. Folch i les pautes bàsiques per seguir una dieta equilibrada en qualsevol etapa de la teva vida t’ajudaran a mantenirte en forma i a viure millor.

"Per tal d’aconseguir aquests objectius és indispensable adoptar una actitud positiva, seguir un pla d’alimentació adequat acompanyat de la pràctica d’exercici físic i... Somriure!"

Montse Folch

La Dra. Montser Folch (Barcelona, 1961) és llicenciada en medicina i cirurgia, i especialista en nutrició i dietètica. Actualment és responsable de la unitat mèdica nutricional de l'Institut Vila-Rovira del Centre Mèdic Teknon. Ha col·laborat habitualment en diversos mitjans de comunicació com ara RAC1, als programes El Món i Via Lliure i a TV3, a Cuina per a solters. Ha publicat el llibre La dieta de la Dra. Folch i és coautora dels llibres ¿Qué comemos hoy? i Cuina per a solters. Participa sovint en congressos sobre nutrició en l'àmbit nacional i internacional.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: