Ara Llibres | Catàleg | La puta feina
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La puta feina
Autoria:

Matthew Tree

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

31/03/2006

ISBN:

9788496201682

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Tags: Testimonis

La puta feina

Matthew Tree

Entrevistes de feina surrealistes; caps obsessius, incompetents o malparits; empreses que són una estafa; mobbings escandalosos, acomiadaments més que improcedents... El llibre que tens a les mans causarà una autèntica revolució en el món laboral.

A La puta feina trobaràs les experiències reals, incloent-hi algunes del mateix autor, que explica tot plegat amb un estil impregnat d'una ràbia no sempre continguda, de persones humanes els amos dels quals els han complicat la vida fins convertir-la en grotesca.

Matthew Tree, de nou amb la seva prosa satírica i convincent, converteix aquest llibre en un manual imprescindible per a aquells que vulguin deixar de treballar de manera definitiva.

Matthew Tree

Matthew Tree (Londres, 1958) va aprendre el català als 21 anys, als 26 va venir a viure a Barcelona i als 31 ja publicava en català. Ha publicat diversos llibres de ficció, assaig i autobiografia, com ara Fora de lloc (1996); Ella ve quan vol (Premi Octubre de narrativa 1999); CAT. Un anglès viatja a Catalunya per veure si existeix (2000); Privilegiat (Premi Columna 2001); Memòries! 1974-1978 (2004); Contra la monarquia (2004); i Aniversari: quatre reflexions sense cap mena d'importància després de passar exactament vint anys entre els catalans (2005). També escriu per Catalònia Today, The Times Literary Supplement i La Directa, a més de col·laborar amb el programa l'Oracle de Xavier Grasset a Catalunya Ràdio. El 2006 va ser guionista i presentador de la sèrie Passatgers a TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: