Ara Llibres | Catàleg | Catalunya 1939
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Catalunya 1939
Colecció:

Sèrie H

Autoria:

Queralt Solé

Gènere:

Memòria històrica

Data de publicació:

31/05/2006

ISBN:

9788496201644

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

256

Tags: Testimonis , Catalunya

Catalunya 1939

Queralt Solé

Catalunya 1939 recupera el final d’un dels episodis més foscos de la nostra història gràcies als testimonis que han confiat les seves vivències més personals a l’historiadora Queralt Solé.

L’autora, sense allunyar-se en cap moment de l’estricta rigorositat històrica, ha sabut apropar-se, de manera magistral, al sofriment en la vida quotidiana provocat per aquesta guerra cruel.

Un llibre que quedarà per sempre gravat en la nostra memòria.

«Es va passar gana. Es va viure amb por. Es van patir bombardeigs. Centenars de milers de persones es van exiliar. Hi va haver camps de concentració, consells de guerra, delators, violacions, repressió, assassinats, mort. Però fins que no ho sents explicar a algú, fins que no veus plorar un home o una dona pel record del que van ser aquells dies tràgics, no ho entens, no et fas una mínima idea del que va ser aquella guerra entre famílies, germans, veïns.»

Queralt Solé

Queralt Solé i Barjau (Barcelona, 1976) és llicenciada en Història i diplomada en Estudis Avançats a la Universitat de Barcelona. És autora del llibre A les persones de Franco (2004) i coautora, amb Pilar de Pedro, de 30 anys d'europeisme català, 1948-1978. El "Contuberni" de Munic (1999). Ha participat en l'obra col·lectiva Història de la Generalitat de Catalunya i els seus presidents (2002); ha participat i coordinat l'equip de redacció dels quatre volums de La guerra civil a Catalunya (2004) i l'obra El franquisme a Catalunya (2005). Col·labora setmanalment en el programa de Catalunya Cultura Ciència i Història.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: