Ara Llibres | Catàleg | Les Donzelles
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les Donzelles
Autoria:

Alex Michaelides

Traducció:

Jordi Boixadós

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

31/05/2021

Edició:

primera

ISBN:

9788417918460

Format:

22 x 14 cm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

360

Tags: Ficció, Novel·la negra, Intriga

Les Donzelles

Alex Michaelides

De l’autor del best-seller internacional La pacient silenciosa, arriba un thriller absorbent que reuneix mite, crim i obsessió.

L’Edward Fosca és un assassí. La Mariana no en té cap dubte. Però Fosca és intocable. Professor de tragèdia grega a Cambridge, atractiu i carismàtic, i reverenciat per mestres i alumnes i, molt especialment, per l’enigmàtica societat de belles estudiants privilegiades que tothom coneix amb el nom de Les Donzelles.

Quan el cadàver de la Tara, una de Les Donzelles, és trobat esqueixat a ganivetades, la Mariana torna a contracor a la seva antiga universitat per consolar la seva neboda, la Zoe, que havia estat amiga íntima de la víctima. L’assassinat de la Tara, però, és tan sols el primer d’una sèrie de crims perversos i, en pocs dies, la universitat on la Mariana havia passat els dies més feliços de la seva vida es converteix en un escenari de crim i perversió.

La Mariana és psicoterapeuta i està convençuda que, rere la fascinació pels sacrificis de l’Antiga Grècia de Fosca, s’amaga una ment depravada. Però ni tan sols qui ha conegut de prop els racons més foscos de l’ànima humana pot fugir dels seus propis fantasmes.

Amb una combinació magistral de suspens, erudició i crim, la segona novel·la de Michaelides és una lectura addictiva que consagra el seu autor com una de les veus imprescindibles del thriller contemporani.

«Al cap i a la fi, tothom té dret a ser l’heroi de la seva pròpia història. O sigui que jo he de poder ser l’heroi de la meva. Tot i que en realitat no ho soc. Soc el dolent.»

Què n'han dit?

«Una lectura totalment compulsiva, deliciosament fosca, elegant i amb un gir de guió que em va fer esclatar el cap»
— Lucy Foley (The New York Times bestselling author)

«Un thriller psicològic esfereïdor»
— Publishers Weekly

Alex Michaelides

(Xipre, 1977) va obtenir un màster en Literatura Anglesa a Trinity College, Cambridge, i un màster en Escriptura del Guió Audiovisual a l’American Film Institute de Los Angeles. La pacient silenciosa, publicada a Amsterdam, va ser la seva primera novel·la i un fenomen de vendes internacional. Premi dels lectors de Goodreads, va romandre més d’un any a la llista de llibres més venuts del The New York Times, s’ha traduït a 40 països i aviat tindrà una adaptació cinematogràfica.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: