Ara Llibres | Catàleg | Lluny vol dir mai més
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Lluny vol dir mai més
Autoria:

Marc Cerrudo Boada

Data de publicació:

06/09/2021

Edició:

primera

ISBN:

9788417918507

Format:

14 x 22 cm

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Literatura universal

Lluny vol dir mai més

Marc Cerrudo Boada

Un debut explosiu i lluminós que uneix el dolor de la pèrdua amb l'humor més agosarat.

El monstre sota el llit assevera que li té feredat. L'amic fins ara fa un any assevera que, fins ara fa un any, eren amics i eren tres. El gat assevera que l'espècie humana és execrable, marrameu, però que, potser, aquest humà en particular és diferent.

La portera, el venedor de cerveses, el teleoperador, l'el·lipsi temporal, el cap de porc senglar, el foll de les fulles, el senyal de STOP, la tardor... En aquesta ciutat tothom parla menys ell. Ell és coix i té la cara solcada de cicatrius, i ranqueja pels carrers de nit, cercant un cérvol amb tres taques blanques sota l'ull esquerre i cinc punxes a cada banya, com dues mans suplicant al cel. Per què el cerca, ningú no ho sap, però avui que fa un any del daltabaix que el va capgirar per dintre, podria estar més a prop que mai de trobar-lo.

A través d'un exèrcit de veus i un imaginari desbordant, la primera novel·la de Marc Cerrudo ens endinsa en un periple urbà de vint-i-quatre hores, mirall infal·lible de la tragicomèdia de viure a la ciutat en ple segle XXI.

«Aquell cérvol és el llindar entre dos mons: el món centellejant de sempre i un nou món on tot és nit. D’aquest últim intenta fugir desesperadament.»

Què n'han dit?

«La imaginació i la ironia de Cerrudo acosten una història de dol al to de la tragicomèdia contemporània de sèries com Fleabag o I will destroy you.»
Carlota Rubio (Núvol)

«Un llibre capitanejat per una imaginació considerable, que té l'origen en la pròpia vida de l'autor»
—  Jordi Nopca (Diari Ara)

«El debut literari de Marc Cerrudo és brutal. Una novel·la diferent, amb la seva mirada única i tan ben escrita que impressiona.»
Jordi Brescó (periodista)

«Una novel·la molt original, que us recordarà l'Ànima de Wajdi Mouawad però amb molt més sentit de l'humor.»
—  Albert Forns (escriptor)

Marc Cerrudo Boada

(Terrassa, 1991) és llicenciat en Periodisme per la UAB i màster en Comunicació en Conflictes Armats, Pau i Moviments Socials, també a la UAB. És cap de Comunicació a la Llibreria Altaïr i forma part de l’equip de la revista digital Serielizados, amb la que anualment organitza el festival internacional “SZS Fest”.

Els seus relats han estat guardonats amb el premi Energheia (2014), Concurso de Relatos Cortos Fondo Sonoro (2018) i Premi Alt Urgell de Joves Escriptors (2018), entre d’altres. Lluny vol dir mai més és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: