Ara Llibres | Catàleg | Córrer o morir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Córrer o morir
Autoria:

Kilian Jornet

Gènere:

Esports

Data de publicació:

06/09/2021

Edició:

22a edició

ISBN:

9788417804671

Format:

15 x 22 cm.

Enquadernació:

Tapa tova amb solapes

Núm. de pàgines:

200

Tags: Supervivència

Córrer o morir

Kilian Jornet

El palmarès de Kilian Jornet és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat. Skyrunner que ha conquerit els cims i el cel, amb el pas dels anys ha multiplicat les seves gestes: quatre vegades campió del món d’esquí de muntanya, també bat rècords en curses ràpides com la travessia del GR20, l’Ultra-Trail du Mont-Blanc, la pujada al Kilimanjaro…

Des del seu primer 4.000, que va fer amb set anys, fins al repte mundial Summits of my Life, Kilian Jornet repassa el seu destí com a campió.

Córrer o morir, el seu gran èxit internacional, que ja ha esdevingut un referent mundial de la narrativa esportiva, és la lliçó de vida d’una persona extraordinària. En aquestes pàgines, l’atleta ens dona un testimoni emocionant de la seva passió per córrer i per la muntanya, i de la seva filosofia de vida, profundament arrelada a la pràctica esportiva i l’amor per l’aire lliure.

«Quan vaig escriure Córrer o morir pensava que la part més interessant de la meva carrera esportiva ja l’havia posat a la motxilla que portava a l’esquena. Avui, una dècada més tard, veig que allò només era l’inici», Kilian Jornet al pròleg.

Kilian Jornet

(Sabadell, 1987) és campió mundial de skyrunning, tricampió de l’UTMB (UltraTrail del Mont Blanc) i campió del món d’esquí de muntanya. El seu palmarès és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat. Amb els trenta anys fets, el millor corredor de muntanya de la història ha buscat nous objectius en el món de l’escalada, acomplint, per exemple, l’aventura vital Summits of My Life, en el marc de la qual va sorprendre el món amb la ja mítica doble ascensió a l’Everest. En paral·lel, impulsa la fundació que porta el seu nom, i que es dedica a la preservació de les muntanyes.

Ha desplegat la seva filosofia de vida en diversos llibres: Córrer o morir, La frontera invisible, Summits of My Life i Res és impossible, tots publicats a Ara Llibres.


@kilianj

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: