Ara Llibres | Catàleg | Essencial
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Essencial
Autoria:

Sebastià Serrano

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

01/11/2005

ISBN:

9788496201613

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

240

Tags: Coneixement

Essencial

Sebastià Serrano

A Essencial hi trobaràs una edició única d'El regal de la comunicació i de L’instint de la seducció perquè conté un regal molt especial: una carta inèdita que el periodista Joaquim Maria Puyal adreça a l’autor i a «totes aquelles persones interessades en conèixer-se millor i il·lusionades per endinsar-se en l’espai seductor del màgic univers sensorial».

Deixeu-vos seduir pels consells del gran mestre de la comunicació.

«Poseu en els vostres ulls i en la vostra mirada unes gotes d’afecte i de tendresa; d’actitud positiva i de gust per la vida; de creativitat i de gratitud, d’humanitat».

Sebastià Serrano

Sebastià Serrano. Bellvís, Pla d'Urgell, 1944. És catedràtic de lingüística a la Universitat de Barcelona, on imparteix classes de Teoria de la Comunicació i Lingüística. Ha fet conferències i cursos a moltes universitats, entre d'altres, a Amsterdam, Madrid, Lió, Roma, París, Salamanca, Buenos Aires, Mèxic o Estocolm. Ha obtingut premis com l'Anagrama, el Joan Fuster, el Ramon Llull o la Creu de Sant Jordi. Actualment fa de col·laborador al programa Divendres de TV3. Ha publicat llibres súper vendes com ara El regal de la comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: