Ara Llibres | Catàleg | Pirineus en venda
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Pirineus en venda
Autoria:

Rafael Vallbona

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

01/05/2005

ISBN:

9788496201514

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Catalunya, Coneixement

Pirineus en venda

Rafael Vallbona

Pirineus en venda és un relat sobre els habitants de la serralada, sobre els seus anhels i neguits, sobre el que van dir quan Rafael Vallbona els va preguntar cap a on creien que anava la vida i la muntanya.

Un llibre imprescindible per entendre l’essència dels Pirineus, seguint els passos de Vallbona.

«He fet cafès amb ells i els seus problemes i he admirat bells paisatges en perill de desaparició. He escoltat proclames abrandades i laments de resignació. He sentit a dir el que eren, el que són i el que desitgen ser.»

Rafael Vallbona

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960) és escriptor, periodista, professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i autor gairebé d'una quarentena de llibres. Entre ells, novel·les per a joves, com Pis d'estudiants, Recanvis Luna o El noi de la vall del Dra'a. D'altres per a adults com Plaça dels Àngels o Gràcia. També ja escrit llibres de viatges a trevés dels Alps i dels Pirirneus en bicicleta, i més recentment Els nens (i les nenes) del rock i Barcelona de cara al mar. Col·labora a RAC1, COM Ràdio, El Mundo i La Vangardia. Com que ja fa temps que va decidir que seria el lloc on tingués posats els peus a cada moment, fa anys que ha fet dels Pirineus casa, refugi, lloc de treball i de neguit en veure el procés de transformació que està patint aqueta serralada.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: