Ara Llibres | Catàleg | Estimada Ch'askañawi
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Estimada Ch'askañawi
Autoria:

Lara Toro Lienas

ISBN:

9788496201521

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

112

Estimada Ch'askañawi

Lara Toro Lienas

Estimada Ch'askañawi és una història en primera persona de l’adopció d’una nena boliviana.
L’estada com a cooperant a Bolívia porta a Lara Toro a embarcar-se en una gran aventura que la portarà a xerrades informatives, entrevistes d’avaluació, moltes hores d’avió, d’angoixes i, sobretot, d’espera.

Aquesta és la història d’un somni, d’una esperança, d’una il·lusió immensa pel moment de la trobada entre l’autora i la seva estimada Ch’askañawi.

«Avui he pres una decisió important; em penso plantejar seriosament el fet d’adoptar un nen o una nena. (...) I això que amb prou feines tinc vint anys i sóc una estudiant universitària que encara no sap què farà de la seva vida.»

Lara Toro Lienas

(Barcelona, 1975) Va tenir un postpart una mica accidentat: després d'un part prematur de bessons va haver de passar la quarantenta anant i venint de l'hostpital. Malgrat tot, va decidir repetir i complicar-se la vida una mica més: dos anys més tard viatjava cap a Bolívia amb el marit i els bessons per incorporar la Mariona a la família. Encara que se sent absorvida per la vida familiar, no ha renunciat a la professional i, no sap com, va ser capaç de dirigir l'editorial Galera sense deixar d'escriure llibres com El prematuro, de la incubadora a los tres años o Pastisseries de Catalunya.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: