Ara Llibres | Catàleg | Cap de setmana a la ciutat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Cap de setmana a la ciutat
Autoria:

Teresa Pàmies

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

01/03/2005

ISBN:

9788496201460

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Barcelona

Cap de setmana a la ciutat

Teresa Pàmies

Aquesta és una petita joia; per primera vegada, a Cap de setmana a la ciutat, Teresa Pàmies ens descobreix la Barcelona més catalana i universal alhora, i ho fa tan sols caminant-hi i mirant-la amb ulls ignorants però amorosos. El Museu d'Instruments Musicals a l'edifici modernista de Puig i Cadafalch a la Diagonal; el Palau Macaya, al passeig de Sant Joan; l'edifici de la Pia Almoina convertit en Museu Diocesà al Pla de la Catedral; el fastuós Museu Marés... Centenars de racons que amaguen la prodigiosa bellesa i la riquesa cultural que ofereix el cap i casal de Catalunya.

No us ho perdeu!

Teresa Pàmies

Teresa Pàmies i Bertran (Balaguer, 1919 - Granada, 2012) és una de les grans escriptores de la literatura catalana del segle XX. Ha publicat novel·les, dietaris i reportatges, sempre amb un fons autobiogràfic i de testimoni personal. La seva obra és en bona mesura el testimoni viu de la guerra civil i de l'exili. De l'any 39 fins al 71 va estar exiliada a Amèrica Llatina, Txecoslovàquia i França. De la seva extensa obra destaca Testament a Praga (que va escriure en col·laboració amb el seu pare i que va guanyar el premi Josep Pla el 1970), Va ploure tot el dia i Quan érem capitans, ambdues de 1974, i Quan érem refugiats i Dona de Pres, de 1975. Amor clandestí (1976-1998), La filla del gudari (1997), Nadal a Porto (1995), Elogi de la vellesa (2001) i Opinió inconformista (Ara llibres, 2003). L'any 2001 va ser guardonada amb el premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: