Ara Llibres | Catàleg | Natura salvatge
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Natura salvatge
Autoria:

Cristian R. Altaba

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

01/04/2005

ISBN:

9788496201484

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Viatges

Natura salvatge

Cristian R. Altaba

Natura salvatge ens proposa set recorreguts sorprenents pels paisatges més insòlits del nostre país, des de les zones costaneres fins als cims més alts. Indrets plens de vida i racons exuberants ens descobriran els secrets d'una vegetació i una fauna excepcionals ben a prop nostre.

Al final de cada capítol trobareu propostes per a grans i petits, itineraris fàcils de seguir i consells pràctics per tal que gaudir de la natura del nostre país sigui un plaer per a tots.

Cristian R. Altaba

Cristian Ruiz Altaba va néixer a Mèxic DF el 1961. El 1984 es llicencià en Biologia a la Universitat de Barcelona, i el 1991 es doctorà a la Universitat de Pennsilvània (Estats Units). Durant deu anys participà en diversos projectes de recerca a l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (CSIC-UIB) i el 2001 s'incorporà al servei d'Educació Ambiental, a la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears. És investigador associat del Laboratori de Sistemàtica humana de la Universitat de les illes Balears i assessor científic del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. A més, és responsable de la secció Planeta de la revista Nat i durant l'estiu de 2004 presentà la sèrie Aprendre a mirar, dins el programa Vacances de TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: