Ara Llibres | Catàleg | Carta a un estudiant d'humanitats
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Carta a un estudiant d'humanitats
Autoria:

Norbert Bilbeny

ISBN:

9788496201415

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Carta a un estudiant d'humanitats

Norbert Bilbeny

Carta a un estudiant d'humanitats és un llibre que respon les preguntes que tots ens hem fet alguna vegada: ¿què és el que ens fa humans? ¿Per què serveixen les humanitats si ja tenim la ciència?. 

En un moment marcat per la dispersió de la cultura i la pèrdua de confiança en les ciències humanes, el reconegut filòsof Norbert Bilbeny fa en aquest llibre una defensa apassionada i un retrat lúcid de les humanitats.

«Si per alguna raó han sobreviscut les humanitats, i molts les continuem estimant, és perquè ens ajuden no sols a descobrir allò humà, sinó sobretot a valorar-ho i a fer-ho part de la nostra felicitat».

Norbert Bilbeny

Norbert Bilbeny (Barcelona, 1953) és catedràtic d'Ètica de la Universitat de Barcelona i director del Master en Immigració i Educació Intercultural de la Universitat de Barcelona. És autor d'una extensa obra sobre temes de filosofia moral i política, pensament català contemporani i qüestions relacionades amb el pluralisme dels valors i la visió cosmopolita de la política. Entre les seves obres, destquen El somni americà: un dietari a Berkeley, Por una causa común, Ética para la vida, i Ética intelectual. Ha treballat a les universitats de Berkeley, París, Harvard, Toronto, UNAM de Mèxic i Chicago, i ha estat guardonat amb els premis Joan Estelrich, Joaquim Carreras i Artau, Josep Pla i Anagrama.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: