Ara Llibres | Catàleg | Les claus de la parella feliç
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les claus de la parella feliç
Autoria:

Carme Freixa

Data de publicació:

01/02/2005

ISBN:

9788496201422

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Les claus de la parella feliç

Carme Freixa

Carme Freixa és psicòloga i periodista. Va dirigir una secció del programa de Julia Otero La columna (TV3), i actualment col·labora amb Concha García Campoy (Punto Radio), Sílvia Tarragona (Ràdio 4) i Jordi Duran (Ona Catalana). Ha publicat, entre d'altres llibres, Los principios de Eva Woman i Abre la boca (2003). El 1988 va rebre el premi de l'Institut Català de la Dona pel programa Plural als informatius d'Onda Rambla Catalunya.

Teniu a les mans el llibre imprescindible per ser feliços amb la vostra parella. A Les claus de la parella feliç trobareu tots els secrets per convertir la vostra relació en un joc amorós que mantindrà encesa per sempre la flama del vostre amor. Perquè, com diu Carme Freixa, «el pitjor parany de l'amor, de l'estimació d'una parella, és creure que sorgeix i es manté sense que nosaltres fem res perquè neixi i perquè es mantingui».

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: