Ara Llibres | Catàleg | Aigua avall
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Aigua avall
Autoria:

Josep Maria Folch i Torres

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767539

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

176

Aigua avall

Josep Maria Folch i Torres

L’edició especial centenari de la novel·la més important de Josep M. Folch i Torres. La versió definitiva de l’obra, amb una nova i acurada edició.

La història d’un amor impossible, amb la lluita obrera de la Barcelona de principi del segle XX com a teló de fons. La Roseta, l’heroïna proletària, rebel i pragmàtica però inconstant, que escalarà posicions en la convulsa societat del tombant de segle. L’Agustí, obrer idealista de caràcter submís, que es deixa portar aigua avall empès per les circumstàncies. Els seus camins s’encreuaran en un recorregut ple de conflictes, adversitats i situacions tràgiques.

Un veritable retrat de l’època. Una obra d’estil àgil que aprofundeix en els sentiments i les idees, sovint contradictòries, dels seus protagonistes.

Josep Maria Folch i Torres

Josep Maria Folch i Torres (Barcelona, 1880-1950). Novel·lista, narrador i autor teatral que en la seva època va ser l'escriptor més popular de Catalunya. Si bé se'l reconeix fonamentalment per l'obra infantil i juvenil, sobretot per En Massagran i En patufet, la seva literatura per a adults té una amplitud i una complexitat desconegudes per a la majoria de lectors. Altres novel·les seves, a mig camí entre realisme i el modernisme, són Anímiques, L'ànima en camí i Joan Endal.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: