Ara Llibres | Catàleg | Invocacions
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Invocacions
Autoria:

Miquel de Palol, Valentí Gómez i Oliver

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

01/08/2007

ISBN:

9788496767522

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

Invocacions

Miquel de Palol, Valentí Gómez i Oliver

Una reflexió lúcida sobre les nostres arrels culturals que transcendeix el vessant lúdic de l’experiment. Fascinant.

Escrit a quatre mans, conté innumerables referents culturals (des de la mitologia grecoromana fins a la música culta centreeuropea, passant pels grans noms de la poesia catalana i fins i tot referents de la cultura pop actual), fent ús de vegades del diàleg platònic, de vegades d’estrofes poètiques com la sextina o el sonet, de vegades en forma de faula o de recull d’aforismes.

El resultat és un llibre sorprenent en la forma, que barreja múltiples gèneres, sempre des de l’erudició, la reflexió sobre la cultura i el distanciament que permet l’ús constant de la ironia.

Miquel de Palol

Miquel de Palol (Barcelona, 1953) ha publicat més d'una quarentena de títols dels gèneres més variats: narrativa breu, novel·la, poesia, assaig... Ha estat guardonat amb alguns dels premis més prestigiosos de la literatura catalana, com ara el Carles Riba, i el de la Crítica de Serra d'Or de poesia, d'assaig i novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

Valentí Gómez i Oliver

Nascut a Barcelona el 1947, va estudiar al Lycée Français. És Llicenciat en Filosofia i Lletres i es va formar en cinema i televisió al Centro Sperimentale di Cinematografia, Roma amb Roberto Rossellini. Lector d’espanyol (i català) a diverses universitats italianes (Roma, Pescara, Catania) des del 1969. Professor de Lingua e Letteratura Spagnola a “La Sapienza” (Università degli Studi Roma ) i després a l’Università degli Studi di Roma III (Dep. de Literatura Comparada) fins a la seva jubilació. Cofundador i exsecretari de l’Associació “Catalans a Roma”. Col·laborador habitual a la premsa. Fundador i adés president d’honor de l’Observatori Europeu de la Televisió Infantil (OETI). Portaveu de l’Observatorio de Contenidos Televisivos y Audiovisuales (OCTA). Vicepresident de l’ACEC (Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya). Nomenat el 2007 Cavaliere della Repubblica Italiana (OMRI). Ha publicat poesia, novel·la, assaig, articles, traduccions, crítica literària, guions audiovisuals, llibret d’òpera, guies literàries, etc. Algunes de les seves obres han estat traduïdes a l’anglès, l’espanyol, el francès, l’italià, el portuguès, el danès, l’alemany i el japonès.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: