Ara Llibres | Catàleg | La vida a la porta de la nevera
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La vida a la porta de la nevera
Autoria:

Alice Kuipers

Traducció:

Nausica Solà

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

01/11/2007

ISBN:

9788496767577

Format:

13 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

240

Tags: Internacional

La vida a la porta de la nevera

Alice Kuipers

Un llibre d'una sensiblitast extraordinària. La commovedora història d'amor d'una mare i una filla en temps de crisi. Inoblidable. Notes d’una mare i una filla a la porta de la nevera, la vida de cada dia, l’amor, els conflictes, les bromes i… de sobte, la crisi.

La Claire, de 15 anys, viu la vida típica d’una adolescent, té exàmens, volta amb la seva millor amiga, fa de cangur de tant en tant, té alguna cita encara més de tant en tant, i ajuda la seva mare fent encàrrecs amb la típica barreja de resignació i ressentiment. Els seus pares estan divorciats i la seva mare treballa massa.

Però la crua realitat treu el cap i la Claire descobreix que no és tan fàcil ser adult, i mare i filla aprenen que davant el conflicte els nostres principals aliats són la força i la compassió.

Alice Kuipers

Alice Kuipers (Londres, 1979). Va estudiar a Manchester. L'any 2003, es va traslladar a viure a Saskatoon, al Canadà. La vida a la porta de la nevera és la seva primera novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: