Ara Llibres | Catàleg | L'herència d'Horst
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'herència d'Horst
Autoria:

Teresa Roig

ISBN:

9788496767584

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

256

L'herència d'Horst

Teresa Roig

En l’Espanya de Franco, multitud de criminals nazis van trobar la seva segona llar. I Catalunya no era una excepció. Només a la Barcelona dels anys quaranta, hi vivien més d’un centenar d’agents secrets i col·laboradors. Els gens determinen el color dels ulls, del cabell. La complexió física o les malalties que patiràs. Però, i si el mal també es pogués heretar? La Sol, una noia de trenta anys, mai no havia estat interessada pel seu passat. Fins que el passat va interessar-se per ella.

Teresa Roig

(Igualada, 1975) ha col·laborat des de jove en diverses publicacions i ha obtingut premis literaris pels seus relats, apareguts en tot tipus de mitjans i reculls.

La seva primera novel·la, L'herència de Horst (Alisis, 2007), va permetre al públic descobrir una veu literària nova i prometedora en català. Amb Pa amb xocolata ens demostra, novament, la seva habilitat per entrellaçar suspens històric amb històries humanes i properes, d'herois anònims que encarnen valors universals.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: