Ara Llibres | Catàleg | Això és (i no és) allò
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Això és (i no és) allò
Autoria:

Jesús Tusón

Data de publicació:

08/05/2008

ISBN:

9788492406623

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

112

Això és (i no és) allò

Jesús Tusón

Les metàfores són el nostre pa de cada dia, i ens permeten entendre el món que ens envolta i alhora expressar-lo. A Això és i (no és) Allò, un dels professors de lingüística més rellevants del nostre país ens condueix d’una manera magistral i entenedora pel meravellós món de les metàfores: com les fem, què en fem, com ens relacionen amb el món que ens envolta, quin ús en fan els mitjans de comunicació i què es pot esperar del seu futur davant les noves tecnologies. I és que com diu l’autor: «viviu pacíficament amb el tresor de les vostres metàfores: amb les metàfores que són part inalienable de la vostra capacitat humana verbal. Viviu, doncs, amb la tranquil·litat del vostre discurs. No oblideu, però, que fins i tot la paraula metàfora (‘trasllat’ o ‘viatge’) és també una metàfora.»

Jesús Tusón

Jesús Tuson Valls (València, 1939) ha estat professor de Lingüística a la Uni­versitat de Barcelona i ara, després de quatre dècades, gaudeix de la condició de jubilat. Ha publicat un bon nombre de llibres, fonamentals en la cultura del nostre país i que han passat de genera­ció en generació, sobre temes relacio­nats amb el llenguatge, entre els quals, El luxe del llenguatge (14 edicions), Mal de llengües (32 edicions), Una imatge no val més que mil paraules (16 edicions), Patrimoni natural (9 edicions), Paraules en la corda fluixa i Això és (i no és) Allò.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: