Ara Llibres | Catàleg | El fenomen Springsteen
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El fenomen Springsteen
Autoria:

Jordi Bianciotto, Mar Cortés, Josep Antoni Vilar

Data de publicació:

15/06/2008

ISBN:

9788492406661

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

148

El fenomen Springsteen

Jordi Bianciotto, Mar Cortés, Josep Antoni Vilar

Els tres autors van coincidir a la Facultat de Periodisme de Bellaterra al principi dels vuitanta, però no es van fer amics fins que van descobrir la seva afició compartida per Bruce Springsteen. Des de llavors, han seguit camins diferents: Jordi Bianciotto (Barcelona, 1964) és crític musical d'El periódico de Catalunya i de diverses revistes, i autor de llibres sobre pop i rock; Mar Cortès (Barcelona, 1965) és guionista de televisió i locutora de ràdio; i Josep Antoni Vilar (Barcelona, 1965) és responsable de premsa de la Casa Amèrica de Catalunya. Mantenen, però la connexió 'springsteeniana' i, després de treballar junts en aquest llibre, també l'amistat.

El mercat eidtorial està farcit de volums sobre els astres del rock'n'roll: biografies, hagigrafies, reculls de cançons i fotografies... Però no hi ha cap precedent que s'aturi en el fan, que és el que els ha convertit en fenòmens. A El fenomen Springsteen, hem sortit al carrer per demanar a un nombre significatiu de seguidors què ha fet Bruce Springsteen, en un gran recull d'expreiències emocionals, molt intenses i divertides, amb l'objectiu que el fan s'hi senti reflectit i representat i que el no fan s'hi senti itneressat.

Jordi Bianciotto

(Barcelona, 1964)és periodista especialitzat en música i cobreix l’actualitat de la cançó d’autor des de fa més de dues dècades, al llarg de les quals ha seguit Maria del Mar Bonet de prop tant als escenaris com a través d’entrevistes i trobades. Autor de 501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir (Ara Llibres, 2014) i coautor d’El fenomen Springsteen. Parlen els fans catalans (Ara Llibres, 2008), escrit amb Mar Cortès i Josep Antoni Vilar, és crític musical d’El Periódico de Catalunya i escriu també a Rockdelux, Enderrock i Nació Digital.

@JordiBianciotto

Vegeu tots els seus llibres >

Josep Antoni Vilar

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: