Ara Llibres | Catàleg | Estimat alumne
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Estimat alumne
Autoria:

Joan Portell

Data de publicació:

19/06/2008

ISBN:

9788492406647

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Estimat alumne

Joan Portell

Després del gran èxit editorial d’Estimat mestre, arriba Estimat alumne: Maria Teresa Codina, Josep Fontana, Salomó Marquès, Martín Celaya, Sebastià Serrano, Maria Manent, Antoni Poch, Jordi Maduell, Dolors Folch, Jaume Cela, Mariona Trabal, Ramon Grau i Pepita Fibla parlen amb entusiasme dels seus alumnes anònims i d’altres de renom com ara Pepe Rubianes, Iñaki Urdangarin o Joaquim M. Puyal. Paraules com confiança, escoltar, felicitat i passió són utilitzades amb sinceritat i dedicació per aquests tretze educadors que ja són un referent per als seus alumnes.

Joan Portell

És pedagog, escriptor i crític literari. Es va iniciar en el món de l’educació com a tutor en una escola d’EGB de Barcelona. Posteriorment s’ha dedicat a temes d’edició i escriptura. Actualment coordina, conjuntament amb Pep Molist, l’equip de crítics de la revista Faristol. Ha participat en l’elaboració del PLEC (Pla de Lectura de Centre) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Col·labora a El Periódico de Catalunya, Cavall Fort, Descobrir Catalunya, Barcelona Televisió i altres mitjans de comunicació en crítica literària i itineraris per descobrir el nostre país.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: