Ara Llibres | Catàleg | Barcelona sense guiris
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Barcelona sense guiris
Autoria:

Mònica Garcia Massagué

Data de publicació:

05/06/2008

ISBN:

9788492406630

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Barcelona sense guiris

Mònica Garcia Massagué

Es pot recórrer una Barcelona alternativa a la del bus turístic? A Barcelona sense guiris t’oferim la millor guia per fugir de les aglomeracions i perdre’s en la pròpia ciutat amb tot tipus de propostes: bars, restaurants, museus, racons amagats, botigues, passejades insòlites, mercats… Una geografia curiosa, més enllà del típic i del tòpic que s’ha de veure, i que sens dubte et sorprendrà.

Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: