Ara Llibres | Catàleg | La veïna del carrer Berlín
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La veïna del carrer Berlín
Autoria:

Ton Creus

Data de publicació:

15/06/2008

ISBN:

9788492406227

Format:

15 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

200

La veïna del carrer Berlín

Ton Creus

Una novel·la d’acció trepidant en una Barcelona del futur,destruïda i connectada als ordinadors, en la qual les vides dels homes estan totalment controlades pel govern.

Max Nin: quaranta-dos anys, és informàtic i expert en llenguatge SAN.

Ophèlia Burns: no deu passar dels setze anys, és negra, jove, atlètica, té un somriure de dentífric, vesteix una granota verda i treballa a TRÀFIC DAS.

Lucía Mendoza: d’edat indefinida, ulls verds, cabells rossos tallats molt curts i una mirada intel·ligent,és veïna de Max Nin.

Any 2054: assassinen la veïna de Max Nin al carrer Berlín. Un microdisc que pot salvar la humanitat cau a les seves mans i, de cop i volta, sense adonar-se’n, es troba immers en una persecució d’una importància transcendental per al futur dels homes.

Ton Creus

(Sabadell, 1944) És mestre d'escola i llicenciat en història. La seva passió per la literatura va començar a Sabadell durant els anys cinquanta, amb els còmics de l'epoca, Verne i Salgari. Combina la seva professió de mestre amb la d'escriptor. Ha publicat les novel·les següents: Eren rossos (2000), El sot del cavall (2002) Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i L'home del quiosc (2003).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: