Ara Llibres | Catàleg | L'instint de la seducció
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'instint de la seducció
Autoria:

Sebastià Serrano

ISBN:

9788496767102

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

L'instint de la seducció

Sebastià Serrano

Després del gran èxit d'El regal de la comunicació, Sebastià Serrano ens proposa, a L'instint de la seducció, un viatge fascinant per l'instint més creatiu: la seducció. Un autèntic fenomen que demostra que els actes comunicactius, diferents en homes i dones, responen a unes estratègies clares per assolir els nostres objectius més desitjats.
 
Altres llibres de l'autor:

El regal de la comunicació
Essencial
Els secrets de la felicitat
La festa dels sentits
La fiesta de los sentidos

"Voldria que aquest relat fos una mena de guia per viatjar a través d'un univers apassionant ple de gestos, mirades, espais, tactes i contactes. Una guia amb les seves rutes, on pugueu reconèixer les línies i les forces de la raó, on hi hagi un color especial per a les sensacions i un altre per a les emocions, i que us permeti tancar els ulls i fer volar la imaginació creadora fins a descobrir els secrets del luxuriós caos del vostre món".

Sebastià Serrano

Sebastià Serrano. Bellvís, Pla d'Urgell, 1944. És catedràtic de lingüística a la Universitat de Barcelona, on imparteix classes de Teoria de la Comunicació i Lingüística. Ha fet conferències i cursos a moltes universitats, entre d'altres, a Amsterdam, Madrid, Lió, Roma, París, Salamanca, Buenos Aires, Mèxic o Estocolm. Ha obtingut premis com l'Anagrama, el Joan Fuster, el Ramon Llull o la Creu de Sant Jordi. Actualment fa de col·laborador al programa Divendres de TV3. Ha publicat llibres súper vendes com ara El regal de la comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: