Ara Llibres | Catàleg | Ubert tot l'any
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ubert tot l'any
Autoria:

Enric Gomà

ISBN:

9788496201361

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Ubert tot l'any

Enric Gomà

Ubert tot l'any és el recull més divertit dels erros en català presents als diarirs que llegim, als bars i restaurants on mengem i als carrers per on passegem.

Enric Gomà ha antoat amb minuciositat totes les faltes que ha trobat en rètols, aparadors, avisos i fullets publicitaris; ha viatjat a pobles i ciutats catalanes recollint materials valusosos; ha llegit algun llibre, i ha passat moltes hores mirant la televisió. El resultat: un compendi de pífies ortogràfiques per passar una bona estona i, sobre tot, conèixer una mica més la nostra llengua i els seus tics. 

"No perdrem la calma per una jota fora de lloc o per un accent massa obert. Ni un sol error aconseguirà alterar la nostra serenitat d'esperit, perquè els catalans, per sort o per desgràcia, estem fets a tots els disgustos".

Enric Gomà

Enric Gomà (Barcelona, 1963) coordina el cercle electrònic Al carrer. És guionista de televisió de sèries de ficció (Temps de silenciLa Via Augusta, a TV3) i creador del programa Caçadors de paraules, juntament amb Piti Español i el departament de Nous Formats de TV3. És col·laborador dels magazins de La tarda de BTV i El món a RAC 1, autor d'Ubert tot l'any (Ara Llibres, 2004) i editor d'Al carrer. Els millors comentaris de la gent del carrer (Ara Llibres, 2003).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: