Ara Llibres | Catàleg | Ja sóc mare
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ja sóc mare
Autoria:

Agnès Rotger, Lara Toro Lienas

Data de publicació:

15/10/2004

ISBN:

9788496201286

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

136

Ja sóc mare

Agnès Rotger, Lara Toro Lienas

Felicitats: ja ha nascut el nadó! I ara comença el moment de la veritat. Ja ets a casa i no saps què fer, la teva vida ha canviat i tens un munt de preguntes sense resposta. L'embaràs és un record llunyà, t'has comprat una enciclopèdia del nadó, el pediatre té cura de la salut del teu fill, però... i tu, mare, com et sents? A Ja sóc mare trobaràs tot un seguit de consells i solucions perquè aquesta etapa sigui la millor de la teva vida. I recorda que tot va bé si tu estàs bé.

Agnès Rotger

(Badalona, 1973) Va començar a treballar d'editora estant embarassada de la primera filla i va escriure el llibre Vull adoptar embarassada del segon fill, però va decidir que cada projecte no havia d'anar aparellat amb un fill si no volia acabar malament. De manera que va escriure Viatjar amb nens i va començar a dirigir l'editorial Pòrtic sense noves ecografies pel mig. Quan pensa en els seus postparts li fa mal tot, però, no sap perquè, no pot evitar de somriure.

Vegeu tots els seus llibres >

Lara Toro Lienas

(Barcelona, 1975) Va tenir un postpart una mica accidentat: després d'un part prematur de bessons va haver de passar la quarantenta anant i venint de l'hostpital. Malgrat tot, va decidir repetir i complicar-se la vida una mica més: dos anys més tard viatjava cap a Bolívia amb el marit i els bessons per incorporar la Mariona a la família. Encara que se sent absorvida per la vida familiar, no ha renunciat a la professional i, no sap com, va ser capaç de dirigir l'editorial Galera sense deixar d'escriure llibres com El prematuro, de la incubadora a los tres años o Pastisseries de Catalunya.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: