Ara Llibres | Catàleg | Molta merda!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Molta merda!
Autoria:

Héctor Lozano

Data de publicació:

15/09/2004

ISBN:

9788496201309

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

Molta merda!

Héctor Lozano

1956, Teatre Romea: en un lateral de l'escenari, l'actriu Montserrat Salvador està asseguda en una cadira. Al seu voltant corre un nen petit i rosset... "Hola, maco, vine a seure amb mi!"

El nen s'asseu a la seva falda, i ella li acarona els cabells. Més tard, s'assabenta que aquell "nen" es diu Martí Galindo i té dinou anys.

Rosa Mª Sardà, Josep Mª Pou, Anna Lizaran, Pepe Rubianes i 33 actors més ens expliquen la part més còmica de l'escena teatral. Que comenci la funció!

Héctor Lozano

(Sabadell, 1974) Ha estudiat dramatúrgia i direcció escènica a l'Institut del teatre. Ha estat ajudant de direcció a les obres Hurracán i El coronel ocell muntades per Rafel Duran. Darrerament ha estat auxiliar de direcció a l'obra Zona zero amb Mario Gas. Com a guionista ha col·laborat al programa La columna de Júlia Otero, a la sèrie Él y ella i al programa infantil Los Lunnis que s'emet per Televisió Espanyola.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: