Ara Llibres | Catàleg | Memòria dels Pirineus
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Memòria dels Pirineus
Autoria:

Jordi Creus

Data de publicació:

15/12/2004

ISBN:

9788496201293

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Memòria dels Pirineus

Jordi Creus

Memòria dels Pirineus recull, per primera vegada, 10 testimonis de la vida quotidiana a les muntanyes de Catalunya, just abans que la modernitat capgirés la vida dels seus habitants. Jordi Creus recupera la memòria d'antics oficis avui dia desaperaguts com ara el de trementinaire, raier o tractant de bestiar per donar a conèixer els records de les vivències d'un món que ja s'acaba.

També inclou 10 descobertes inèdites d'uns protagonistes que han tingut el privilegi de ser els darrers testimonis d'un temps i d'un país.

Jordi Creus

(Tremp, 1964) És llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat en diverses publicacions, com ara Descobrir Catalunya, Lo Raeir o El Temps. És autor de la novel·la negra Amb dos manilles i un as, botifarra faràs. Els seus darrers llibres han estat El Pirineu perdut (Ara Llibres, 2003), Memòria dels Pirineus (Ara Llibres, 2004) i Història de Catalunya al revés, juntament amb Francesc Ribera "Titot".
Ha estat director de la revista de divulgació històrica Sàpiens i actualment és Director general de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Cuina, Descobrir i la revista dels Súpers)

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: