Ara Llibres | Catàleg | Filosofia d'estar per casa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Filosofia d'estar per casa
Autoria:

X. Rubert de Ventós

Gènere:

Creixement personal, Veus del país

ISBN:

9788496201170

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Filosofia d'estar per casa

X. Rubert de Ventós

A Filosofia d'estar per casa trobareu reflexions, pensaments i teories sobre la història, la cultura, els llibres, el llenguatge políticament correcte, l'educació dels fills, la política, la mort... Xavier Rubert de Ventós, un dels filòsofs més prestigiosos del nostre país, ens acosta a la nostra realitat més quotidiana la seva peculiar visió del món.

"L'últim que sabem és sempre el penúltim del que podem saber; cada coneixement ens obre la prota d'un nou misteri... I com que això ens inquieta, agraïm qualsevol dogma (laic o religiós) que ens ofereixi una visió més ampla i acabada de les coses. Contra això lluito en aquest llibre"

X. Rubert de Ventós

Xavier Rubert de Ventós (Barcelona, 1939) és catedràtic d'Estètica a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona, Santayana Fellow de la Universitat de Harvard i membre fundador de l'Institut d'Humanitats de Nova York. Ha estat parlamentari a les Corts espanyoles i al Parlament Europeu. Posseeix una extensa obra sobre filosofia, ètica i estètica com Teoria de la Sensibilitat, De la modernidad, Ética sin atributos; i en els últims anys ha realitzat també una reflexió crítica sobre temes polítics com El laberinto de la hispanidad, El cortesà i el seu fantasma, Nacionalismos, Catalunya: de la Identitat a la Independència. Ha estat guardonat amb la Lletra d'Or de la literatura catalana i amb els premis Anagrama d'Assaig, Espejo de España i Josep Pla.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: